Noll blogglust,

Precis som rubriken säger, har noll blogglust.. Är så trött och less, min kropp vill inte som jag vill.. I två dagar har jag skakat som ett as och jag behöver sova. är helt slut...
Tack för att jag fick kramas med dig ikväll, min fina tjej, <3

Midsommar,

I torsdags åkte vi ut till stugan, Och det var jätte mysigt. Vi åkte ut med båten, och badade. Så första doppet i havet blev då. På fredagen vaknade jag upp med migrän, superkul!!!! Så det var inte alls en bra midsommar för mig. Jag försökte dricka och dricka men blev aldrig onykter. Så det blev en rätt så tidig kväll för mig. På lördagen åkte jag till Ersboda. Där blev det mys med film och gosaker. Tack för att ni finns, <3
MEN VET NI VAD, Annas mamma ringde mig nyss. RESAN ÄR BOKAD :D Vi åker den 11de Juli. Tåget går på kvällen och vi har liggvagn. På måndagen blir det att fara på Lotta på Liseberg :D Vi kommer sedan att stanna i Göteborg tills torsdagen eller fredagen och sedan åker vi vidare till troligen Stockholm och sedan hoppas jag och Anna på kolmården också ;) men det ser vi ju. Annars blir det väl att åka till andra städer. Men då bor vi ju i husvagn.. När vi är i Göteborg så bor vi hos Annas faster, :) Ska även träffa en bekant nere i Göteborg som jag aldrig träffat men pratat med i flera år, det blir nice :) Carro är så glad!

Ikväll så drog jag och Anna till Nydala. Vi simmade till bastuflotten.. Anna fick ta med sig livbojjen på vägen tillbaka för hon var för lat, men jag pallade :D och snabb var jag, haha, om man jämför med Anna :P Så nu blir det att lägga sig i ett bad så jag inte är sjuk i veckan. Blir att jobba långa dagar så jag tar igen fredagen. :) Så nu ska jag gå och duscha. baj baj!

En helt underbar dag!

Det är en underbar dag idag. Dagen på jobbet har varit helt underbar. Det är underbart väder, och snart åker jag till underbara stugan med underbara vänner. Det är underbart idag! Låt det för guds skull hålla i sig nu! HELA helgen!
SES PÅ LÖRDAG <3

En bra dag, :)

Idag är det en bra dag, Tar igen mig från igår då allt bara var blää!! Det ända tråkiga idag är att jag fått varit en riktig argbigga mesta delen av dagen på dagis.  Alla har varit tvärtemot, men så kan det ju också vara ibland, nu när det snart är helg och så! men annars så känns det bra! Ikväll kommer Annasöt hem igen och jag hoppas att vi kommer hinna ses <3 Har även nu pratat med SOC och dagis så jag kommer att jobba 8-16 varje dag nu för att ta igen fredagens pengar. Det känns sjukt jobbigt men å andra sidan så mellan 15-16 så sitter man bara ute i solen och steker! ;)
Imorgon åker jag ut till Elles stuga direkt efter jobbet. Tror hennes pappa också slutar tre så då får jag åka med honom. Känns så otroligt skönt att bara lämna allt och hamna mitt ute i havet med dom bästa. Har inte umgåtts med Elle och Nadja på huuuur länge som helst. Vi tre tillsammans, det blir KANON! Jag har saknat våra tider. Då vi tre inte gjorde annat än umgicks med varandra och ja, söp :P Den sommaren, finns bara ett ord egentligen. Haha ;) Den var ovanlig! <3
Nu väntar jag på att Nicke ska komma hit så vi kan äta någon gång. blev bara lite frukt till lunch så känner mig liiiite hungrig faktiskt. Men vi ska grilla så då äre bra att jag är hungrig ;) me like! Men en sak som är blä är att jag inte träffat Nova på ett tag nu, jag saknar den tjejen otroligt mycket.. Träffar henne inte så ofta nu när jag jobbar. Men jag ska ta igen den tiden när jag kommer hem från Göteborg. Då blir det Elle+Nova mys LÄÄÄÄNGE! Älskade tjejen min, Faster älskar och saknar dig, finaste stjärnan <3 Men nu ska jag gå och göra något vettigt, alltså kolla facebook ;) Bye bye, <3
Trodde aldrig att det hade gått såhär långt. Är det verkligen nödvändigt? Jag vet inte, jag vet ingenting. Om det blir så , så då måste jag prova. Jag måste ta emot hjälpen. Hur blä och ovärt det än känns.. Om ett år, då är jag den lyckligaste tjejen på jorden, det måste bli så!!!

Tisdag!

Nu är jag hemma på lunch, Blev något så enkelt som biff och stekt potatis. Mamma var gullig och gjorde klart det åt mig så det var bara att börja äta då jag kom hem. Nu blir det strax att åka tillbaka till jobbet. Ska läsa för två barn som vanligt och sedan leka ett tag. Efter mellis så slutar jag och då blir det att snabbt åka hem och ta något litet att äta, sedan åka ner till stan för ett möte. Lite nervös är jag faktiskt eftersom vi ska prata om en del saker..
I helgen så vart det party, Och kvällen kunde ju slutat bättre iaf. Men blev alldeles för mycket och då kom huvudvärken och spökade. Så drog till Ersboda vid 1 och sov där. På söndagen så åkte vi till Sävar och var där hela dagen. Men nu måste jag tillbaka till jobbet. så förlåt för ett kort inlägg.

Snälla!

snälla ni, kom inte och säg att ni förstår.. Hur kan ni förstå om jag själv inte gör det?
Utredning efter utredning.. Hjälp mig att komma fram till något.. snälla??  Jag tar en dag i taget, och det kommer jag fortsätta med..Varför ska jag tänka på morgondagen när jag ger allt jag har till att klara av dagen?
Så snälla ni, säg inte att ni förstår.

Efterlängtade fredag, <3

Har varit en helt underbar dag, Har fått mysa med en tjej på 3 år hela dagen. Hon har inte släppt mig en sekund. Bara velat mysa hela dagen. Tog med henne och några barn till och såg film på läsvilan. Dock så visade det sig att hon hade 39 graders feber. Så hon fick åka hem. Fick även sluta en timme tidigare idag eftersom jag skippade min lunchrast. Så det har varit en bra fredag. Och bättre lär den bli, snart kommer Anna hit och umgås en stund, sen senare ikväll åker jag kanske till Ersboda, om nu inte deras flyg blir allt för sent. ME LIKE!
Nu sitter jag och funderar på om jag ska gå och lägga mig i någon timme. Är så hungrig men får vänta på middagen. GRILLAT! och självklart broccoligratäng och potatisgratäng :D Fick ett samtal idag också, och nu har jag ont i magen. Jag vet inte vad jag vill och jag vet inte om jag kommer klara av det. Hur ska jag få en människa att förstå på bara en timme? När vissa inte ens förstår efter flera år. Men det är nu eller aldrig. Men känner jag mig själv så kommer jag banga. Jag kommer fega ur... Men det kommer ju alltid nya chanser. Eller hur?
Lyssnar på världens sämsta låt som jag bara skrattar åt när jag lyssnar på den. Man blir så glad för den är så sjukt kass :P hahaha! nä, Nu blir det sängen!
Sometimes I wish i were an angel, sometimes, I wish I were you. Men jag är den jag är, och så kommer det alltid att vara.

Runt omkring, ingenting.

Det är konstigt vad så lite kan göra. Ditt sms fick mig att inse. Tack!

Så vad har jag gjort idag? Jo, exakt samma sak som jag gjort varje dag hela veckan. Jobbat! Men idag var en bra dag. Eller det är fortfarande en bra dag. Men vem vet hur länge det håller i sig? Men imorgon är det fredag, då är det helg. Vi ska äta gott här hemma sen på kvällen åker jag nog till Ersboda, för då kommer dom hem från utlandet :D Det gillar vi! På lördag är det fest, men jag vet inte om jag ska dit... Jag sparar det nog till midsommar. För då blir det party! Jag,Elle och Nadja åker till deras pappas stuga. Det blir NICE! sen efter det är det är det bara en vecka kvar och jobbet. :D






Ikväll ska jag skämmas , Ni förstår nog om ni lyckas slå på TVn just då.......Mhmmm.. Ja, men vad ska man säga.. Absolut ingenting.. Nää!! Nu ska jag lyssna på min älskade Lars Winnerbäck, <3 Hejdå och förlåt för det korta inlägget.




Jag får liksom ingen ordning på mitt liv, Jag söker inte med din sympati.!!
Nu skulle jag inte säga nej, till en fribiljett mot himlen.
För jag faller, faller , faller.
Jag fick aldrig någon chans.


Onsdag.

Igår kväll var jag med om mitt första jordskalv.. Helvete vad min säng skakade. Jag sprang ut till mamma och frågade om hon känt nått men hon trodde bara det var råttorna som dansade under min säng... hmm, förstår inte vad hon menar ;P Men så var det ju inte.. Dock så kunde jag inte somna för jag var rädd att hela huset skulle rasa.

Idag är jag trött, och då menar jag verkligen trött.. Vet inte riktigt hur jag ska hålla mig uppe.. Har redan hållt på somna två gånger. Så därför var jag tvungen att sätta mig här.. Men min trötthet beror nog inte bara på för lite sömn, utan för att jag var dum nog att skippa både frukost och lunch.  Så middagen var efterlängtad kan jag lova. Men nu sitter jag och lyssnar på musik och sjunger till texten. Det låter förfärligt......
Jag vill att tiden ska gå fortare, jag vill ha fredag NU! Jag behöver sova. Jag behöver prata med dig. Jag behöver en kram! Jag är trött och less och vill bara ha helg! Orkar inte skriva mer, hej!
Sometimes, I wish I were an angel.

Full rulle,

Jobbet är igång för fullt, och jag är redan less.. Jag vill bara att det ska bli juli så jag får dra härifrån, LÅNGT härifrån.. Det behövs så jävla mycket just nu... Less på denna stad, less på allt som har med UMEÅ att göra.. Visst, man ska inte fly från sina problem, men man kan ju lämna dom hemma ett tag? Men iallafall, mina barn på dagis är underbara..Fina små varelser.  :)

Idag har det då varit full rulle hela dagen. Först jobb mellan 8-3, sen drog jag direkt till stan på ett möte som började fyra.. Och efter det for jag till fina Elle och åt middag. Självklart fick jag pussas och kramas med min lilla Nova. Det är ALDRIG fel!! For sedan och träffade Anna ett tag och nu sitter jag här.. Som alltid.. Men ska snart gå och duscha och sen sova på en gång. Så sjukt trött!!

Just NU vill jag bara att det ska bli fredag, jag vill ha helg och jag vill träffa dig. Jag behöver en kram!

Första arbetsdagen över,

Jepp, nu var första dagen över, och som vanligt gick det hur bra som helst. Fick mig ett gott skratt också.. :D Men trött är jag. Har nog aldrig varit så trött i hela mitt liv.. råkade till och med ta handcreme ist för tandkräm i morse då ja skulle borsta tänderna.. Då är man smart?!?!?!
Men nu har jag tråkigt, så förbannat jävla tråkigt.. Alla som känner mig vet att jag inte kan ligga hemma en hel kväll..men ikväll blir det nog så och det suger.. Tar mig ingenstans liksom.. måste spara mina bussresor till imorgon då jag ska på möte efter jobbet och sen kanske till Elle? vet inte riktigt om jag fått klartecken där ifrån eller om hon skulle på ÖF.. men jag får väl se :) ska ta och ringa henne strax då jag ska ut och röka. MEN OM NÅGON VILL VARA MED STACKARS CARRO IKVÄLL SÅ RING!
Men det värsta är att jag nästan förlorat alla.. Eller förlorat kanske jag inte har, men vissa har slutat höra av sig totalt.. jag ringer, smsar men får jag någonsin något svar? nää!! skit samma, nu sa Elle att jag skulle komma till henne. Så nu ska jag kolla bussarna.. får väl gå och fylla på busskortet ändå!!
Hejsvejs <3

tråkigt en söndagkväll!

Lever du med något som du ångrar?
Ohja, så otroligt mycket. Men man lär sig ju av sina misstag.

Vart ser du dig själv om ett år?
Då sitter jag nog här och söker jobb för fulla muggar eftersom jag tar STUDENTEN :D

Vad betyder mest för dig?
Familjen, vänner och släkten.. 

Singel eller upptagen?
Singel....

Vill du ha ett förhållande?
Ja, det vill jag. Men just nu vill jag bara tänka på mig själv och mina vänner.. så killen får vänta.

Redo att gifta dig?
Nej, inte alls. Det får vänta iaf några år. 

Vill du ha barn?
Jag vill ha många!

Är du religiös?
Nej, inte det minsta.

Vad tycker du om homosexuellt giftemål?
Dom har lika rätt som alla andra. Är man kär så är man. 

Rasism?
Är bara onödigt. 

Abort?
Så länge man inte göra de 100 gånger.. Då kan man börja använda kondom ist!

Krig?
Onödigt.

Slåss?
Ord löser saker bättre.

Om du fick välja vilken bil som helst, vilken skulle det bli?
Öh, fråga inte mig.. 

Vad attraherar dig?
Haha, jadu, snygga pojkar med fina ögon ;)!

Vad tror du gör ett bra förhållande?
Kärlek, vänskap, lita på varandra, mm. 

Vad tror du förstör ett förhållande?
När man inte litar på varandra, håller tyst om saker, ljuger .

Bästa händelsen under veckan?
När jag fick vara med Nova en hel dag <3

Förlåter du för lätt?
Hmm.. svår fråga.. Det beror på, jag är ganska envis och vill alltid att den andre ska komma och säga förlåt..

Favorit dricka?
POLKAGRISDRINKEN som alla killar för köpa till mig på krogen ;) 

Festar du mycket?
Folk säger det....

Vad tycker du om droger?
Knark är bajs,

Hur mycket fyller du nästa gång du fyller?
19.......................

Saknar du någon?
Ja, nästan så att det gör ont..  

Är du kär eller tycker du om någon just nu?
Jag vill inte känna efter..

Är pengar nyckeln till lycka?
Nej, det kan lika gärna förstöra lyckan.  

Senaste missade samtalet?
Annasöt, <3

Sista personen som du ringde?
Bäste vännen , ELLE <3

Vad står det i ditt senaste meddelande?
Vet inte om det blir, solen slutade lysa nu ju, :( Från Sandra ;)

Har du kysst någon den senaste veckan?
Hehehehehe, ja :]

Vad lyssnar du på?
Lars Winnerbäck <3 <3

Vad har du för planer för kvällen?
borsta tänderna och sova.

Söndag.

Imorgon börjar jobbet, Det känns väl ganska bra ändå. Skönt att ha något att göra på dagarna, annars så ligger jag bara hemma och klagar.. Tyvärr så ska det regna nu i två dagar och det hatar jag!! har inga regnkläder eller något så då blir jag blöt och då blir jag ännu mer sjuk.. blääää! Men det blir nog bra ändå.. får bara hoppas att det är så pass många barn att jag slipper flytta runt på olika avdelningar.. hatar det! jag trivs med MINA barn!
Gårdagen var hur bra som helst, Jag och Anna for och köpte massa godsaker som vi skulle mumsa på. Sen åkte vi till ersboda ett tag. Vi hade så jävla tur också, tur att vissa poliser är underbart snälla! :P  Men idag har jag tråkigt. Jag har absolut ingenting att göra och det hatar jag.. Jag älskar att vara med människor, jag vill inte ligga hemma helt själv.. bläää!!! men ibland kanske man ska göra det också? eller vad säger ni?
Vissa människor är värda guld. Ni förstår det inte, men ni ska veta att det ni gör, det är inte lite. Ni ställer upp då ingen annan gör det. <3

bakis!

Det var längesen jag var bakis, nästan så längesen att jag inte minns hur hemskt och jobbigt det faktiskt är.. Men jag hade roligt igår ändå. Dock så gick det lite för fort, en halv liter sprit på en timme är inte att rekomendera. Iallafall, vi satt nere på kajen ett tag sen gick vi upp och träffade lite folk, sen vidare ner till tivolit där vi träffade ännu mer folk. Slutade iallafall med att jag vaknade upp på ersboda och hade nästan glömt att jag faktiskt sovit där. Märkte även en hennatatuering på min arm, ett rosa kors, ;P ja, det minns jag inte att jag gjort. hahaha! Men jag är nöjd med kvällen, även om vissa människor saknades. <3 Men men, tillbaka på ruta ett igen........Men en sak är säker, Det finns människor som är värda så jäkla mycket. Ni ställer verkligen upp! tack!

Nu är det bara två dagar kvar, sen börjar jobbet... Det känns riktigt otaggande men det brukar det alltid göra innan. När jag väl kommer dit så känns det underbart.. Får bara hoppas att det blir bra väder alla 3 veckor så man kan sitta ute och få lite färg. Och vet ni vad, SNART ÄR TÅGBILJETTERNA BOKADE :D Kan ni förstå att jag, CARRO äntligen ska slippa Umeå en sommar? Ni förstår inte hur skönt det känns.

Nu ska jag vänta att Anna kommer hit, för ikväll blir det att vara med henne igen, vi ska nog ta en romantisk natt ute i husvagnen ;) OM det inte är för kallt där eftersom jag börjar bli sjuk, och jag kan inte missa jobbet. men vi får hålla oss varma ! ;)

Jag saknar er redan, kom hem nu!!

Faller, ?

Nu är det sommarlov, och är jag glad? nja, har ju tre veckors jobb framför mig, och det känns inte taggande alls. Men det är pengar, och det behövs! Tänk om jag bara hade turen att typ vinna 1 miljon på en lott? Det skulle kännas bra! Men men, så tur kan man ju inte ha varje dag. Jag får allt ta mig i kragen och tjäna ihop mina egna stackars pengar. För förstår ni hur mycket jag taggar Göteborg med finfina Anna? Och sen även åka vidare med hennes family när dom kommer och hämtar oss. Då ska jag bara vara. Inte tänka på något annat än mig själv. Ja, jag kan ju tänka lite på Anna också ;)

Men nu då? det är ju fortfarande 3 veckor kvar innan jag åker och just nu känns det som om jag faller, och jag vill inte göra det. Inte ner i den där svarta gropen igen. Jag måste ta mig upp , NU , NU , NU!! Jag vet att jag oroar mig för massa småsaker i onöndan.. Det är skolan, jobbet, ja.. sånna skit saker.. Men jag vill ha mitt VG som jag kämpat för och kanske förlorat nu bara för att jag mått lite dåligt och inte orkat allt jag måstat göra? Jag vill ha de betyg jag förtjänar. Jag vill inte jobba just nu heller, men det måste också göras. Jag tycker om mina fina barn men det är jobbigt att vara den glada person jag är när man är nere... Men det som gnager mest just nu är att jag är så rädd...

Och igår sov jag hos Elle, Jag fick äntligen mysa och kramas med dom finaste som finns. Älskade tjejer, vet ni att jag älskar er? Elle, du är världens bästa vän, och jag vet att du finns där i vått och torrt, ALLA skulle ha en vän som du. Och Nova, fasters FINASTE stjärna, Sen du kom har du förändrat allt. Jag kommer aldrig släppa taget om er, det spelar ingen roll vad ni gör, kommer aldrig släppa er!

Nä, nu vet jag inte riktigt vad jag pratar om, Kände bara att jag behövde prata av mig. Nu tror jag att jag ska hoppa ner i sängen och sova. Men är sådär övertrött så man inte kan sova, och det är bara jobbigt! haha!

Och du , tack <3

Godnatt!


Imorgon är det skola igen.

Nu har jag inte skrivit på länge, och jag skyller på att jag faktiskt har haft en liv. Jag har inte suttit vid datorn något alls nästan. In och kollat fem min sen ut igen. Och veckorna bara flyger iväg så jag hinner inte med. Har haft fullt upp med praktik och möten, men nu är praktiken slut och imorgon börjar skolan igen.. dock bara i tre dagar. Sen kommer det underbara och efterlängtade sommarlovet.. fast lov och lov vet jag inte om jag får försen i juli.. JAG HAR JU FÅTT SOMMARJOBB :D Självklart blev det på samma underbara dagis jag varit på de senaste åren och det är jag glad över. Jag trivs där och dom verkar ju trivas med mig också. Så det känns bra.. Pengarna behövs eftersom jag och Anna åker till Göteborg i början av Juli :D sen vidare med hennes päron i husvagnen.

Men vad har nu hänt den senaste veckan,? Förra helgen var jag på IKEA och det var sjukt kul.. det var ju första gången jag var där så det var något. Veckan gick fort och nu i helgen var jag på Täftefestivalen, HELT NYKTER! Självklart så kände jag verkligen att jag också ville, men nä, det blev nyktert hela helgen! Men nästa helg blir det nog att ta sig en öl iaf.. Bara Elle inte blir som jag och bangar ;) Måste ju fira in sommarlovet! Och igår fick jag äntligen träffa min FINA FINA Nova. Jag har saknat henne så himla mycket de senaste veckorna då jag knappt sett henne.. Så det blev en massa kramar och det behövde jag.. Hon är ju faktiskt en av dom som verkligen får mig att må bra, FASTERS STJÄRNA! <3

Ja, jag vet inte vad jag mer ska skriva riktigt. Har inte varit hemma mycket dom senaste veckorna så ikväll blir det nog att bara vara hemma och mysa med alla djur och mami. Borta bra, men hemma bäst.. oftast iallafall.. Nu sitter jag och väntar på kyckling och ris som vi ska äta till middag, så det blir nog att avrunda här.. Ska försöka skriva lite oftare nu, men det säger jag ofta..Mycket snack men liten verkstad. eller hur var det nu? :P



RSS 2.0