Valborg!

Från påsk till valborg, Tiden går sjukt fort! Men ikväll är Anna här och sover med mig..Det blir mys!
Och nu väntas en månads helvete, men jag fixar det! Jag hade egentligen ingenting att skriva, det vara bara Anna som tvingade mig att skriva liiiiite.. Nu ska vi ut på äventyr! pussbah!

Påsken är här!

Japp, nu var påsken här igen! Tycker tiden går så otroligt fort. Om 55 dagar tar jag studenten, då har jag alltså gått 9 år i grundskolan sen 4 år på gymnasiet.. Helt sjukt vad många år man suttit framför skolbänken.. Men äntligen är det över.. Då är det dags att bege sig ut i vuxenlivet.. Dock så kommer jag förmodligen att fortsätta på universitetet. Men inte försen efter jul tror jag. Jag känner själv att jag behöver lite tid att ta det lugnt och fortsätta fixa mitt liv.

Jag är så stolt över mig själv. Jag har druckit två gånger sen i somras, FÖRSTÅ!! Och helt frivilligt.. nästan! Sen i Januari får jag ju inte dricka eftersom jag bor där jag bor.. Helt sjukt vad jag lärt mig mycket om mig själv. Jag klarar faktiskt av att bo själv, ta hand om mina pengar, städa, laga mat och hålla mig borta från alkoholen. Jag klarar också att vara hemma SJÄLV! Jag är inte längre i behov av att ständigt vara med andra människor.
Men det är klart, nog har jag förlorat en massa personer sen jag flyttade hit och slutade dricka. Och det är ju tråkigt. Men riktiga vänner stannar ju kvar, eller hur? Sen har jag ju fått turen att lära känna en massa nya härliga människor. Även om dom är vuxna och finns egentligen bara här så länge jag bor här så känns det helt underbart. Jag får exakt det stöd jag behöver och all den hjälp jag vill ha. Dom ställer krav, det gör dom, men jag lovar, dom är inte ensamma om det! Jag är en ganska besvärlig och envis tjej som också ställer en del krav ;) Men det spelar ingen roll, Hård men rättvis! Men jag hoppas ändå, att när jag flyttar så får jag fortsätta ha kvar min kontaktperson, för jag vet inte om jag klarar mig utan en sån på ett bra tag. Jag är fortfarande i behov av stöttning, peppning och ökat självförtroende och självkänsla och där gör min KP ett riktigt bra jobb!
Men nu, Nu satsar jag allt på skolan, Jag vet vad jag vill med mitt liv och jag har mål jag skall sträva efter! Jag vill bli utbildad förskolelärare och sedan få jobba! Visa och ge all min kunskap och kärlek till barn! Jag vet att jag inte är dum, men jag behöver en spark i baken... ganska ofta!!! För nu är det inte lång tid kvar, och jag har vissa saker jag måste göra,!!! Både med skolan och med mig själv.. Men just nu får mina behov vänta och skolan får sitta i första parkett! 55 dagar kvar, Jag skriker ut av lycka!!! :D
Nu blev detta ett långt inlägg, men behövde bara skriva av mig lite! Ha det bra så länge så hörs vi snart.. om några månader eller något ;) haha! Kram!
Fasters finaste prinsessan, visst vet du att jag älskar dig mest av allt på jorden?
Du är min tjej, min solstråle här i livet och jag kommer aldrig lämna dig!
Vi kommer föralltid vandra hand i hand!  <3 <3 <3 <3 <3 <3


hej ångest!

Nu är det spökena som spökar i mitt huvud igen!

Jag vill öppna mina ögon och se, 
Jag vill torka mina tårar och le,
Jag vill lära mig förstå,
att jag aldrig dig kan få.

Varför svek du mig?
När jag behövde dig som mest,
behandlade du mig som pest,
Varför gjorde du mig så illa?
jag ville bara ha det lilla som kallas för kärlek,
som du bara tog som en lek,
varför?


Hon gråter när ingen ser,
men när folk tittar ser dom en flicka som ler,
Hon mår dåligt innerst inne,
men det är inget hon visar,
kanske för att ingen skulle förstå,
hur dåligt hon egentligen mår.


Ja,nog vet jag att jag borde glömma dig,
försöka förstå att du inte älskar mig,
Ja nog vet jag att jag borde öppna ögonen och se,
se att det inte längre är jag som får dig att le,
Ja nog har jag allt förstått att du inte saknar mig,
så varför ska jag gråta och längta efter dig?
Och varför ska jag ropa när ingen ändå hör?
Och varför plågar jag mig själv så att mitt hjärta nästan dör?
Ja,nog vet jag vad jag borde göra.


Du lämnade inte ett spår,
bara ett stort sår,
djupt inne i mitt hjärta dundrar det av smärta,
När du lämnade mig,
Älskade jag dig,


RSS 2.0