Söndag.

Idag har jag haft en riktig bakdag! Jag började med att baka rulltårta med smörkräm i, sen blev det knäckig äppelkaka och slutligen blev det chokladbiskvier, MUMS! Inte för att jag hunnit smaka något men det hinner jag nog med sen! Har inte ens hunnit äta middag idag, så det får vara! Orkar inte ställa mig vid spisen igen för att göra mat.
Och jag är fortfarande sjuk och det SUGER! Jag får inte missa något mer i skolan så imorgon får jag allt bege mig dit ändå! Och efter skolan ska jag möta upp Elle på stan och då blir det att gå till optikern och välja ut tre glasögon. Blir iaf ett par solglasögon, ! Sen har jag ingen aning vad jag vill ha. Ett par ska vara några annorlunda, som man inte har varje dag tror jag. men men, det blir kul tror jag ändå!
Så , vad har man mer gjort i helgen? I fredags blev det mat på frasses, sen en massa snack! Kaffe har jag lärt mig dricka också *STOLT* , och behöver bara 2 sockerbitar nu ist för 7 ;) DEN NI! Sen i lördags åkte vi ut till Sävar och fikade. Sen gjorde jag och flickorna tacos till resten av familjen. Gott var det och mätt blev man! Men nu ska jag ta och sätta mig framför tvn med mor min!
PS: Biskvierna blev riktigt goda! (smaskar på en nu) Bajbaj!

Fredag!

Än en gång så var det fredag igen! Jag hinner verkligen inte med. Veckorna bara rusar fram. Dock så har jag bara varit i skolan två dagar denna vecka. Fick tillbaka min (underbara) förkylning som vanligt. Men som tur är så är det än så länge bara snuva. Sen i onsdags så råkade jag ju ut för en lite skateboardolycka som slutade med 5 stygn i knät, haha! Som tur är så har jag inte ont och har inte haft det någonting än. Men jag får inte skejta på två veckor nu och det känns surt. Har man för långt uppehåll så kommer jag bli lika feg som innan olyckan! :P
Och sen har jag äntligen fått kramas med min underbart fina Nova igen. Hon ligger också sjuk (tror även att det var den lilla rackarungen som smittade mig). Men lite snuva är det alltid värt. <3
Nu ska jag strax börja bege mig mot bussen. Ska åka och göra en synundersökning eftersom jag behöver nya glasögon. Får hoppas att huvudvärken försvinner då. Och efter det så åker jag till Ersboda och spenderar helgen där. Mamma skulle bort så då passar jag på :) Men nej, nu har jag inte alls tid att sitta här längre. Måste packa ner en massa och hinna sminka mig.  bajbaj!
Här var hon inte många dagar, <3 Redan då älskade jag dig så
otroligt mycket! Fasters finaste stjärna, Jag älskar dig!

RSS 2.0