oops!

Oj, nu var det ett jävla bra tag sen jag skrev. Och det ända jag kan skylla på är att jag knappt varit hemma, knappt suttit vid datorn och har haft fullt upp med mig själv och praktiken. Just nu sitter jag bara och tittar på alla hundratals papper som ligger slängt på min soffa som jag ska skriva en rapport om. Eftersom jag är bra på att göra allt i sista minuten är jag stolt över att jag faktiskt inte är ute i sista minuten utan har 3 veckor på mig! Men nu ligger jag sjuk så då kan man lika gärna plugga! Det är så typiskt mig att bli sjuk när jag inte har tid. Nu kommer jag måsta jobba på lovet och ändå inte kunna få mer än G pga av att jag varit sjuk alldeles för mycket. Det suger! För jag vet ju så jävla väl att jag skulle kunna få MVG hur lätt som helst på ett dagis. Men det är bara att bita i det sura äpplet, G är ju bättre än IG iaf...
Men vad mer har hänt sen sist jag skrev då? två av mina bröder har fyllt år, 9 och 14 år, och Nova har fyllt 2 år. Tiden går så fort så man nästan inte hinner med. Max är fortfarande 10 i mina ögon och Edvin är inte en dag över 4! Och Nova, hon är fortfarande min lilla bebis och kommer alltid vara det. Jag är så glad över att jag har min familj, alla mina bröder, mamma, Nova, Ja alla!! I allt detta kaos så vet jag att dom alltid kommer att stanna kvar, Det spelar ingen roll vad jag gör eller säger, Eller vad dom gör eller säger, FAMILJEN BEGSTRÖM/MÄHLER håller ihop!
Men från att vara positiv till fundersam, Vad håller DU på med? Vars har jag dig egentligen? Driver du bara med mig? Eller gör du som du gör för att du faktiskt insett att du saknar mig? Du måste berätta för mig, för jag vill inte gå runt och inte fatta ! Jag vet knappt om jag älskar eller hatar dig längre. Ingen har fått mig att må så dåligt som du har gjort dom senaste månaderna. Du svek mig , men vägrar att inse det, vägrar att säga förlåt och du vägrar att inse att det var DU som gjorde fel den där gången, INTE JAG! Jag bad om din hjälp, men du bara släppte min hand... Tillsammans klarar vi allt sa vi? Fan, du gör mig tokig, Berätta vars jag står i dina ögon? Är jag den där fjortisen som du inte vill ha att göra med? Eller är jag den där underbara, roliga , fina lilla gumman som du en gång råkade svika och som du faktiskt saknar? Jag tänker inte lyssna och ta mer skit , allt jag vill ha är ett förlåt för den där kvällen! Men du är för stolt va?
Nu måste jag sätta igång med pluggandet igen. Håll tummarna för att jag är frisk tills imorgon så jag kan åka till praktiken igen! Har inte lust att sitta här hemma och möggla ! Ha en bra dag och förhoppningsvis ska jag bli lite bättre på att skriva här! Hej svejs!
Jag är värdefull,
Jag är värdefull,
Jag är värdefull,
Jag är värdefull,
Jag är värdefull,
Jag är värdefull,
Jag är värdefull,
Jag är värdefull,




RSS 2.0