En bra dag?

Ja , just nu känns det som om det kan bli en bra dag. :) jag vaknade på rätt sida idag efter en konstig men väldigt rolig dröm :D dock hade jag väldigt lite röst men efter en kopp te vart det bättre:)  Nu sitter jag med en ny kopp te och lite geisha :D det är ganska gott.. och ibland får man köpa sig något gott! :P


Imorgon blir det också en bra dag , jag kommer att fara till skolan vid 1 för att lämna in läkarintyget till rektorn, sen blir det nog att stanna där resten av dagen.. det är nog lika bra att få lite frånvaro.. vid 3 åker jag till Elle och Novis, och stannar där hela kvällen :) då blir det massor med skit snack och mys med 1åringen :) kanske äta lite gott, vem vet? ;)

Nu ska jag se på sjunde himlen och sen sätta på en film. Och senare hoppas jag Elle vill lira lite poker med mig igen ;) men hon börjar fan komma ikapp mig :O kanske ska sätta mig och spela utan henne och vinna stora pengar innan ja bjuder in henne?!?! Jaa, det blir nog bra ;)
Ha ha, nu ska jag sluta! puss

Och du, tack! du vet nog vem du är!



Sjuk igen!

Just nu känns det som om jag ska dö av en förskylning.. eller av stress, jag vet inte.. Inte roligt att bli sjuk när man har som mest att göra i skolan.. men jag har väl aldrig haft särskilt tur så.. Jag ska inte bli chockad. Den här veckan har jag legat hemma, sett filmer, spelat poker och bara haft tråkigt..

Idag har det varit en jävlig dag. har varit så sjukt deprimerad.. jag har börjat gråta av absolut ingenting, såg på VK att ett Lo dött av svält och jag började storböla.. jag menar de, verkligen storböla.. självklart var det hemskt, men jag brukar inte gråta av sånt.. Sen så känns det som om jag inte har några vänner kvar.. Vad jag fått reda på så snackar massa bakom min rygg, och jag har verkligen mina aningar om vilka som gör de, och tyvärr är det människor jag inte trodde skulle göra de.. och varför slutar folk höra av sig när man är sjuk?? Jaa, nu babblar jag bara.. men det är feberns fel ;)

Imorgon väntar ännu en dag med filmer, halstabletter, toapapper och alvedon.. TAGGA!
Och jag saknar Nova, hon är verkligen den som får mig att le, hennes sprallighet, hennes skratt, det smittar av sig så jäkla mycket,och jag skulle behöva det just nu.. På lovet (om jag är frisk) ska jag se till att träffa dom ofta:)
Men nu ska jag lägga mig under täcket med vovven och se en film.


RSS 2.0