Onsdag!

Nu var det ett tag sen jag skrev igen, men jag har inte suttit vid datorn på länge känns det som. Har umgåtts med dom som får mig att må bra, och det gillas! Men nu är jag hemma igen och då blir det troligen lite mer skrivande. Inte för att det finns så mycket att skriva. Dagarna är som likadana hela tiden. Måndag,Onsdag och Torsdag så är jag på praktiken, och jag älskar det! Att få en kram och höra att man är fin av 2åringar är bäst! Nu hoppas jag bara att jag kan få sommarjobb på samma förskola. Men det är som sagt inte säkert men ska höra med dom imorgon eller på måndag. Tisdagar och Fredagar är jag ledig.. eller ja, ledig och ledig vet jag inte. antingen har jag möte dom dagarna eller är jag i skolan. Men snart är det SOMMARLOV :D

Imorgon är det RIX FM festivalen, och även om det är skitartister så ska jag dit. Bara för att träffa folk och känna att sommaren faktiskt är på väg. Men det lär väl spöregna.... Men man kan ju hoppas på lite uppehåll iaf. :)På fredag är det yran, och jag tror faktiskt att jag ska vara nykter även denna helg. JAG ÄR SÅ DUKTIG! :P
Just nu tror jag ingen längtar så mycket tills sommaren som jag gör. Slippa tänka på skolan en ända jävla minut! fatta så skönt! :D

Nu ikväll hoppas jag på att vara med Anna, annars så åker jag nog till Ersboda och umgås med dom! Eller så gör vi det både jag och Anna, vi får la se helt enkelt. Sen måste jag åka till Elle någon dag, jag saknar mina tjejer. Var en hel vecka sen jag träffa Elle ju, och det är ILLA!!! Så det måste vi lösa nu! Men nu ska jag lägga mig och blunda ett tag, sen får vi se om Anna kommer och väcker mig. :) <3


Helg igen!

Ta dagen som den kommer, ! Varför gå runt och oroa sig för morgondagen? Veckan har varit full, och det har varit ganska skönt, jag har sluppit lega hemma hela dagarna. Dock har det varit många möten och väääldigt tidiga mornar. Men det har ändå blivit bra tillslut. Kommer bara att praktisera halvtid och det känns skönt. Dom andra dagarna blir det att sitta på skolan och skriva rapporten, för det kommer jag inte orka på kvällarna. Och här hemma får jag ju ingen hjälp så det blir nog bra. Så det går frammåt iallafall. Jag bara hoppas att det här kommer funka nu, annars har jag gjort allt i onödan känns det som. Funkar det inte ger jag upp, för då finns det bara ett alternativ kvar och det vill jag INTE!

Jag har spenderat många kvällar på Ersboda med Anna denna vecka, och jag gillare! Man ska vara med dom man trivs med, eller hur? Den ända som saknas är Elle. Men nu ligger hon sjuk..igen! Så hoppas hon blir frisk snart annars så får vi tagga nästa helg. För då blir det livat! :) I helgen blir det nyktert, och det är nog just för att jag måste ta det lugnt. Jag behöver känna lugnet,! Bara sitta ute (om vädret tillåter) och njuta! För det är faktiskt sommar och jag tänker inte ha en massa spöken som kommer och går. Jag ska ju jobba och tjäna pengar så jag och bästa Anna kan åka till Göteborg! :D

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli halv fem, För då kommer Nicke och Nova hit på middag. Och det gillar vi! Vi ska grilla och så ska jag passa på att kramas med lillskruttan! Hon ska sova hos oss imorgon men jag vet inte om jag kommer hinna träffa henne eftersom jag kommer att vara på Ersboda hela kvällen. Så jag får pussa extra mycket på henne ikväll. fina du!

Det här kommer bli bra nu, Jag vägrar tro något annat! VÄGRAR!


:)

Förra veckan var ja, jag vet inte, Finns inga ord.. Men jag har insett att det finns så många som bryr sig men som jag bara ignorerat. Men nu jävlar! Detta ska fixas NU! Den här veckan har just börjat och jag har sovit hos Elle sen i söndags. I helgen sov jag hos Ullis och det var hur skönt som helst. Det blev turer till havet med Edvin, en massa bak och fotboll med de äldre. Även en massa grillat, me like!

Jag har precis insett att denna vecka också är ganska fullsmockad. Imorgon har jag möte, på torsdag ska jag vara på skolan kl.8 för möte och sedan kl. 2 ska jag vara på bräntbergsskolan. Men hellre det än att ligga hemma hela veckan och typ möggla bort.

Ikväll så åker jag KANSKE till Elle igen, men vi får se. Skulle vara skönt eftersom då slipper jag kliva upp halv sju och ta bussen till stan. Men blir det att jag sover hemma så får jag bara sova på dagen imorgon. Men nu har jag inget att skriva mer. Det är fortfarande en karrusell där uppe så jag orkar inte ens tänka.


Jag älskar dig, fasters finaste stjärna. <3


fan

nu kommer tankarna igen.. runt runt runt, som en karusell.....


Hejdå Umeå,

Jag är ledsen för dålig uppdatering, men det har varit så mycket just nu.. Tankarna åker runt runt runt, som en karrusell som aldrig stannar. Chocken (som jag skrivit om) har lagt sig ganska rejält nu. Jag vet inte om jag någonsin kommer berätta vad den handlar om. Dom som behöver veta , dom vet redan. Jag läste något idag, som jag verkligen la märke till, och som jag alltid kommer tänka på. "Man får aldrig något man inte klarar av".

Praktiken är i full gång nu, men har inte börjat på rapporten än. Men min handledare var sjuk hela veckan så vi har som inte kunnat prata och planera någonting än. Jag trivs verkligen på dagiset, men om jag kommer klara fyra veckor, det vet jag inte. Har man för mycket i sitt liv så orkar man inte. Men jag ska göra allt jag kan för att vara den glada Carro, iaf när jag är där. Inget ska gå ut över mina fina barn på dagiset.

Efter allt som hänt denna vecka , så kommer jag att åka till Ullis imorgon. Jag kommer stanna där över helgen och umgås med dom som betyder mest, mina fina bröder, min underbara familj. <3 Att komma någonstans där man är älskad, där man möts av kramar , där man kan vara sig själv betyder ALLT! Familjen Bergströms håller ihop!

Men nu ska jag fortsätta se fler avsnitt av Bones, (helt klart den bästa serien). Men först vill jag tacka DIG, för det du gjort för mig den här veckan. Du vet vem du är, !
Godnatt, <3


..

Har noll blogglust...


:( :(


Lördag - fest!

Nu sitter jag hos Elle med en kissebäbis i famnen. Dom är såå söta men dock väldigt jobbiga . Dom väckte mig kl. 8 i morse. Och jag behöver mer sömn med tankte på gårdagen.. Då gjorde Nova morgon kl.5. jag låg dock kvar i sängen tills halv åtta, men kunde fan inte somna om.. Nu är Nova hos Nicke, så jag och Elle ska tagga fest hela dagen, fast först måste hon vakna. Ikväll blir det grillning med fina flickor, sen vet vi inte om vi drar till Olles eller Krogen Krogen. Självklart blir det en massa roliga spel ikväll ;)

Jag vet att jag egentligen sa att jag skulle vara nykter den här helgen med , men saker ändras. Och jag ska vara nykter nästa helg. Men ikväll ska vi dränka alla sorger ;) men kanske får nya då men iaf :P Jag var ju nykter förra helgen så. Men det här blev bara ett kort inlägg, men nu har jag inte bara 1 katt i famnen, utan fyra. undrar vars den sista är ? så jag ska mysa lite nu.

Jag är fortfarande i chock...

PUSS!!
Bäste vän , utan dig, ingen mig.

oj....

Jag är i chock..Jag trodde inte att det var så allvarligt. Men ja, det kanske har gått för långt. Det är dags för en förändring. Jag har lovat dig det, och jag har lovat mig själv det. Men vad ska jag säga till alla? Nä, det blir nog bra tillslut..

Idag efter skolan så åker jag till Elle. Jag sover där inatt. Jag ska pussa och mysa och krama fina Nova. Så det blir nog jättebra. Men det får inte bli för sent ikväll bara, jag har fatiskt skola imorgon :P men jag och Elle brukar vara ganska bra på att ligga upp liiiiiiiite för länge. Men en dag kan man ju faktiskt vara jättetrött :P

Nej, nu ska jag plugga. Måste klara provet imorgon. Så det blir PLUGG i massor nu! Hejsvejs!


Onsdag

Nu var det ett tag sen jag uppdaterade igen. Jag har faktiskt haft bättre saker för mig. Skolan har gått sådär i veckan.. Har inte alls varit på plugghumör.. Nu har jag iaf bara LIIIIIIIITE saker kvar. En grej i svenskan och ett prov i kommunikation. Provet blir på fredag så jag har gott om tid att plugga. Men jag är så sjukt jävla stolt över mig själv. Vi fixade det, utan problem! Känn på den du kärring! mohahaha!

Men tyvärr så kommer denna vecka ta slut och då börjar praktiken..Jag har aldrig haft så stor ångest över att gå ut på praktik som jag har nu.. Visst, jag känner alla på dagis och har varit där förr men det är just alla saker vi ska göra där.. Jag vet inte hur jag ska orka? Kommer måsta sitta varje jävla kväll med den där satans rapporten.. Så i fyra veckor ska jag ligga hemma och dö?!?!?! Vi får hoppas att det inte blir så jobbigt som det känns just nu..

Imorgon hade jag tänkt att åka till Elle och sova över där. Jag behöver Elle+Nova mys! Det var så längesen jag sov över där och vaknade av en mysig Nova. :) Då har jag nära och bra till skolan på fredag också. Sen tror jag att jag kanske skulle vara med Elle på fredag också? Om det inte har blivit ändrade planer. men det hoppas jag inte, för isåfall kommer jag ligga hemma och ha tråkigt!
Sen på lördag blir det kankse klassfest.. och vem vet, kanske den sista innan sommaren? Men det känns lite jobbigt eftersom jag bestämt mig för att inte dricka försen den 22 maj.. men man kan väl ändra sig lite? :P nää, jag vet inte.. jobbigt läge hörru!

Nu ska jag vänta på att Anna ska äta middag och komma hit. Då blir det att åka förbi Sandra och hoppas på gófika ;) Annars får det väl bli massa snack istället:) Nä, nu ska jag gå och göra mig klar.

och vet ni vad, jag har varit ciggfri idag :D


Liten Nova i pappas famn, <3

gratisgodis.se

Ni som inte har hört talas om WWW.gratisgodis.se borde bli medlem där, Det är en hemsida där man får hem gratis godis direkt i brevlådan ;) Skit bra sak att ge bort till syskonen ;)


1 Maj.

Dagarna, veckorna,månaderna, åren bara rusar iväg. Det är helt sjukt så fort tiden går. Men det känns så jävla skönt. 1 år kvar, sen går jag ut skolan. Då börjar livet. Så nu är det dags att ta tag i allt. För när jag går ut skolan, då ska jag vara lycklig! Jag var nyss 13 och tyckte jag var så stor. Men vad är man nu då? gammal? nää, jag är fortfarande ung. För när jag var 13 var jag liten. Det är om 1 år livet börjar.

Men vad hände på valborg nu då? Jag är väl nöjd med gårdagen. Det började med middag hos Anna och det var så sjukt jävla gott och så sjukt bra folk. Fast jag var nykter så hade jag kul. Jag sjöng , dansade och var glad ändå. Självklart så blev jag sugen, jag tänkte fler än en gång åka hem och hämta all alkohol som finns i mitt rum, men jag gjorde det inte. Jag klarade det. Jag höll mitt löfte, och det är det som räknas. Iallafall, så for jag och Annasöt till campus och tittade på majbrasan. Det var sjukt mycket folk men träffade ändå ingen som jag kände. Så det var lite tråkigt.

Nu idag så blir det lugnt, Tror Anna är på väg hit och till middag ska jag och hon åka och äta på subway..tror jag. Det lät suveränt gott. Dock så äter jag bara veggie delite där, :P har blivit så sjukt less på kyckling och vågar inte prova på något nytt. Så det blir nog bra. Sen har jag ingen aning om vad som händer. Dunka musik och äta nå godis ;D

Du kom som en ängel, gav mig hopp. Nu kommer jag att förlora dig. Jag borde vara van, men varje gång är det som en kniv genom hjärtat. Men än så hoppas jag, att jag har fel. Det beror på dig nu.

RSS 2.0