Nu ger jag upp!

Förlåt att jag inte skrivit på typ en vecka men jag har ingen ork.. inte till någonting.. Skolan går rent åt helvete just nu.. fick hem ett varningsbrev i fredags så nu måste jag vara i skolan.. men det roliga är att jag gått och blivit sjuk.. feber, ont i halsen, yr.. jaa, men ändå måste man gå dit..  Jag är slut, helt slut.. Det är nästan så att jag ger upp.. Har så stor lust att bara hoppa av skolan just nu men va fan, jag vet att tvåan är värst. det kommer bli bättre efter sommaren.. och på fredag får jag veta om jag slipper några veckors praktik också..

Denna vecka blir det många möten.. imorgon ska jag ringa en viss person på bräntis för att jag måste boka ett möte där.. sen på onsadg har jag två möten.. både soc och kuratorn... soc kommer inte vara glad...Men nu ska jag fortsätta se luftslottet som sprängdes.. för jag orkar inte skriva nå mer..eller det är helt tomt i skallen..

Hej!

Tröttast i stan!

Den här dagen har gått väldigt fort.. vaknade nio i morse och det kändes som det var nyss..Men jag har haft en bra dag:) Elin och Robban kom och hämtade mig vid 2 och då for vi till Elle för vi skulle vara några där och fira Nova. Så när Angelica och hennes söta son Alvin kommit satte vi oss och åt smörgåstårta och massa gófika :D Sen blev det en massa bus med barnen, och jag tror dom hade de roligt :)

Men nu är jag trött, och väldigt röksugen.. rökte en halv cigg i morse, men inget mer efter det, och ingen mer ska det bli heller.. imorgon ska jag inte ens ta en på morgon, då det är som mest behövligt.. nej nej, jag ska fan klara EN dag utan att jag tar ett bloss! sen är nog det värsta över. tack och lov.. Funderar på att gå och lägga mig och sova en timme nu, sen ska vi fara på frasses och äta middag :D

Imorgon är det skola...igen. Det kändes inte allt peppande.. Men jag måste dit och ta tag i allt nu.. måste iaf prata med rektorn i veckan om en  del saker. Sen är det ju bara två veckor kvar till lov.. :D det längtar jag verkligen till.. och då ska jag bara SOVA!! och självklart umgås med mina fina tjejer, <3 Det är som den ända gången jag kan vara med dom hela dagen, för oftast har man massa andra saker att göra på helgerna :) Men på loven så slappar man ju bara, och då kan ja lika gärna göra de me Elle och Nova :)

Nä. nu ska jag sätta mig i rummet med my family och se lite OS ;)


Faster skämmer bort sin gó tös ;)

Sluta röka - dag 2!

Det är nästan så att man bara vill ge upp och fortsätta med rökningen.. Jag har aldrig haft det såhär jobbigt tror jag.. Är så sjukt deprimerad och vill hela tiden bara gråta, ibland blir jag så tvär yr att jag tror jag ska svimma.. Och självklart så är jag så jävla röksugen att jag inte kan koncentrera mig på någonting.. men jag vet ju också att det bara är såhär de tre första dagarna.. Men kommer de gå sämre i skolan för mig för att jag håller på sluta röka så börjar jag igen, för jag får inte missa något mer..

Idag har jag varit på stan med Annasöt. Vi skulle gå till stadium men då vi såg kön så ångrade vi oss och gick på andra affärer istället.. helt sjukt alltså, kön var säkert 100 m lång.. :O den gick från ingången och ända bort till Attityd. Vi försökte tränga oss lite först men det gick inte särskilt bra. :P

Ikväll ska jag se på melodifestivalen och vara med Anna ;) Det blir nog myspys.. och imorgon ska jag till Elle och fira Nova igen :) Oj , vad vi ska pussas <3


sluta röka - dag 1!

Japp , precis som ni läser på rubriken så ska jag sluta röka.. Idag har jag bara rökt en cigg och jag är sjukt stolt över mig själv, för jag brukar röka 10-15 cigg/dag.. Men det är sjukt tungt.. skolan gick åt helvete och jag mår inte alls bra.. Jag har huvudvärk och är allmänt deprimerad.. for hem tidigare för jag orkade verkligen inte stanna kvar. men tog hem lite uppg som jag får göra i helgen.. Men jag ska klara det här, för pengarna räcker inte till. och jag som håller på spara till gbg resan i sommar.. Så nu kan ja iaf lägga bort 300 varje månad i min lilla spargris :)

En sak som jag tycker är ganska konstigt, det är att vissa människor som man knappt känner kan se på mig hur jag mår, dom säger att det syns i ögonen, medans kompisar inte ser någonting. Det kanske är så att kompisar känner en så väl att det inte syns när man mår dåligt, eller att dom bara tror att man ska berätta när man mår dåligt... Jag är nog likadan själv.. Ibland ser man på människor att dom mår dåligt men inte på sina kompisar.. Ja, det är nog så.. Jag ska nog börja tänka på det, så kompisarna slipper komma och säga till om något är jobbigt..

Nu ska jag då lägga mig i sängen och sova någon timme, det behövs vill jag lova.. Och min mamma är väldigt snäll med mig nu när jag sluta röka.. Idag när jag kom hem så hade hon köpt en skål med godis och en massa vindruvor till mig <3 Så det ska jag göra ikväll. tröstäta med godis och frukt, och sen gå ut och gå en stund, för jag tänker inte gå upp 20 kg för att jag slutar röka :P

Jag finns på telefonen efter 18, för nu ska jag sova..
Jag bju på en bild också, PUSS


OS - nörd!

Jag har blivit OS nörd! Mamma har suttit och kollat på det i flera dagar och på något konstigt vis har jag också blivit intresserad av de, hahaha! Så nu har vi precis suttit och kollat på när Björn Ferry tagit guld i skidskytte :) Även Charlotte Kalla tog guld.. nää inget mer snack om sånt nu :P

Dagen har varit hur bra som helst.. For tidigare från skolan för jag orkade verkligen inte vara kvar.. Jag tog med mig Madde på stan och hittade en födelsedags present till underbara Nova. Det vart en klänning och en snygg t-shirt. :) När jag kom hem var klockan just efter 4 så då gick jag direkt och la mig i sängen och sov tills klockan ringde kl.18.. skönt var det men dock så är jag inte trött nu , så det blir en sen kväll ikväll igen.. men är ju ledig imorgon :)

Imorgon ska jag till Annasöt och äta lunch och hitta på något roligt :) Jag har sagt att jag vill ha spagetti och köttfärsåss, så vi ska gå och handla de imorgon :D Det är alltid lika roligt att vara med Anna.. Man blir som så glad :D  Tur jag har så fina vänner <3

Nu ska jag fortsätta titta på OS med mamsen som fyller gammalt imorn ;) Jag var faktiskt snäll att göra fruktsallad till henne nu ikväll, :)

God natt <3

En stor dag idag <3

För precis 1 år sen föddes den mest underbaraste tjej, Nova. Och idag fyller hon 1 år. <3
Att få vara hennes faster/gudmor är helt klart det största som hänt mig för denna flicka är verkligen något speciellt. I ett helt år har jag fått följa henne och hon har blivit så duktig på allt. Hon sprider så mycket glädje och jag älskar henne så otroligt mycket <3
Vi ses kl.3 hjärtat!


Idag är jag så sjukt trött, Somnade inte försen efter 2 inatt så det kommer bli en lång dag.. Som tur är så är jag ledig imorgon så jag kan sova en stund när jag kommer hem. Annars så vet jag inte vad jag ska göra ikväll.. kanske bara ligga hemma och ta de lugnt?! Vi får la se.
På onsdag ska jag iallafall vara med Annasöt, för hon är också ledig imorgon.

Nu måste jag börja hitta massa fakta om anorexi.. För arbetet ska vara klart nästa vecka och vi har inte kommit särskilt långt.. så bloggen får vänta ett tag nu!

Grattis igen underbara tjej! <3


Vila i frid.

Den här dagen har varit...PERFEKT!
Elle,Nicke och Nova kom till oss vid 12, så efter att kollat på en massa bilder från när jag nicke och magnus var små så for jag och Elle ner på stan.. Jag skulle köpa en present till Novis till hennes 1års dag, men va fan , lekbiten har ju INGENTING! iaf inte för 1åringar.. Så det blir att gå till barnens hus imorgon eller på måndag.. för på tisdag smäller det.. då blir lilla tjejen stor! :) <3
Jag unnade mig iaf ett par jeansleggings till mig själv. har alltid velat ha några men aldrig tagit tag i det! efter stan så åkte vi hem till Elle och medans Nicke och Elle gjorde middag så la jag mig med Nova så hon fick sova, för hon var en supertrött tjej.. Nicke for vid halv fem så då lekte vi tjejer en massa. sen tog vi ett tripp till lill Ica och köpte godis för ja...60 kr :] Sen har vi suttit och fetat oss med en urusel film och självklart melodifestivalen :)

En sak som är ganska läbbigt är att idag satt jag och mamma och kollade på gamla kort på när mamma var i min ålder.. och en av hennes kompisar har legat sjuk ett bra tag, så vi satt och pratade lite om henne.. och ikväll fick mamma ett samtal om att hon ikväll har gått bort.. Det är tråkigt att sånt händer, iaf när hon hade barn i olika åldrar.. :( Vila i frid!!!

Men nu ska jag sova, jag är så sjukt trött.. men först blir det att he in den äckliga smörjan i ögat igen.. usscch :(

Måste bara få säga att Elle och Nova är de finaste tjejerna i mitt liv, utan dom är jag inget! <3

Lördag dag

Jag har precis duschat och blivit ren och fin ;)
Bussen till stan går inte försen om 2 timmar, så frågan är vad jag ska göra nu!??!!
Sitter med mamma och fina djuren och lyssnar på musik. :)

Jag har blivit kär i en låt !!

Kenta - Just idag är jag stark!

Just idag är jag stark
Just idag mår jag bra
Jag förs framåt av kraftiga vindar
Just idag är jag stark
Just idag mår jag bra
Jag har tron på mig själv på min sida

Jag har väntat så länge på just den här dan
Och det är skönt att den äntligen kommer
Väntat så länge på just den här dan
Den ger lust när den kommer

Jag ser måsarnas flykt
Jag ser solglittrets dans
Jag ser framåt mot härliga tider
Jag ser kvinnornas steg
Jag ser ögonens glans
Jag har tron på mig själv på min sida

Jag har väntat så länge på just den här dan
Och det är skönt att den äntligen kommer
Väntat så länge på just den här dan
Den ger lust när den kommer

Jag hör skrattande barn
Jag hör slussarnas brus
Jag hör till de få som kan leva
Jag hör inre musik
Jag hör vindarnas sus
Jag har tron på mig själv på min sida

Jag har väntat så länge på just den här dan
Och det är skönt att den äntligen kommer
Väntat så länge på just den här dan
Den ger lust när den kommer
<3






ge mig en öl!

Ja, det skulle inte sitta fel någonstans.. men nej , jag har en nykter helg! jag måste det, för jag kan lova att det var ett tag sen, och jag ska inte bli som jag blev förrut.. Att ha stämpel "alkolist" är inte roligt.. visst, man skrattade åt det då, men det var ju sant.. Jag vet inte vad jag höll på med men jag vet också att jag inte vill komma tillbaka till det igen..

Idag var en jobbig dag , förutom att jag var sjukt trött efter att ha suttit uppe halva natten och pluggat så har jag haft så ont i mitt öga.. men mamma har varit och köpt noviform för infektioner i ögonen så det ska jag ta.. skolsyster sa att jag kommer se ut som en ailien men de bju jag på.. det ända jobbiga är att jag inte får ha smink på mig!!! och jag som ska på stan imorgon!! när jag kom hem från skolan så somnade jag på momangen och vaknade av att Anna bad mig komma och äta tacos hemma hos henne.. så jag klev upp, gjorde mig klar och gick dit och åt god tacos. självklart gjorde vi god efterrätt som bestod av päronhalvor och grädde med mycket socker ;)

Imorgon ska jag gå på stan med Elle och Nadja. Sen ska jag hem till Elle på middag där och stanna där på kvällen.. Jag ska få rå om min älskade Nova en till kväll.. INGEN kan förstår hur mycket jag älskar den tjejen.. Även om jag inte kommer kunna ge allt jag skulle så kommer hon alltid att få massor av kärlek av mig, och för mig är det de som räknas, inte pengar!! fina fina Nova <3

Så, vad ska jag skriva om nu då? Finns inte så mycket att säga.. och just nu så känns det bara meningslöst att sitta och skriva massa trams, men hellre att man skriver ut det än håller det inne, eller har jag fel??
Jag hatar verkligen när man får "svackor" då hela livet känns meningslöst.. och som personer frågar mig hela tiden då sånna här tider kommer " vill du ta livet av dig?"..VERKLIGEN INTE! Hur skulle jag ens komma på tanken att lämna de jag älskar?? Hur skulle min familj, mina vänner, alla jag älskar??? Men jag förstår varför dom frågar, jag vet själv att jag suttit där och velat dö.. men aldrig nu! den tiden är över för länge sen.. Efter regn kommer solsken, jag måste tro på det..

Nej, huva, nu babblar jag på igen, men jag är trött. så jag borde sova.. bara titta liiiite på facebook först, mohaha! Godnatt på er!

"Hej, jag heter Carro och är beroende av facebook".


Myskväll me de bästa <3

Efter en ganska kort dag i skolan så for jag till Elle och åt middag där,
Jag är fortfarande kvar och just nu ligger Elle och ska få Nova att sova. :) Jag fick se Nova ta några steg idag, så stor hon har blivit alltså, jag tyckte nyss jag fick mmset där de stod att Nova var en liten flicka, och självklart en bild med världens finaste tjej på <3 men hon är inte liten bebis längre, nu är hon stor tjej för på tisdag blir hon 1 helt år.

Jag har precis gjort chokladpudding och vaniljsås till mig och Elle. men den står fortfarande i kylen.. ibland måste man få vara lite onyttig ;) Sen blir det väl bara att glo på tv.n ett tag, sen ta bussen hem och sova...
och jag vet inte hur jag ska ta mig till skolan imorgon riktigt.. har bara en resa kvar på busskortet och alla kiosker har stängt innan jag kommit hem.. så det blir ett litet problem.. hmm...

Sen har jag så sjukt ont i mitt ögonlock.. jag har typ fått en vagel?!?! de tror mamma iaf.. och ont gör de.. och det är uppsvullet som fan.. så det är synd om lilla mig :O

Nä, nu ska jag lägga mig och pussa på Nova innan hon somnar, vill ju inte väcka henne då jag åker hem, men en liten puss då kan hon ju få :]
men jag skriver mer imorn..

Puss, mina fina!


Tisdag,

Nu sitter jag i skolan och har så sjukt tråkigt.. läraren skickade upp mig till skolpedagogen för att hon skulle hjälpa mig, men det funkade inte.. jag kan inte sitta där med en lärare som ständigt tittar på mig och läser det jag skriver.. det går inte.. så nu sitter jag i vanliga klassrummet igen och skriver här.. men just nu är jag så skoltrött så jag vet inte vad jag ska göra.. Varje morgon vaknar jag med en sån jävla ångest för att gå hit, och direkt man kommer så är de alltid något man får skit för..

Nu längtar jag tills klockan är 15.40 så jag får åka hem och sova.. fast just de, först måste jag gå upp till skolsyster och be om ursäkt för alla möten jag missat., så det ska jag nog gå och göra nu, fast först kanske jag ska börja med det där förbannade kärleksbrevet.

Ha en bra dag!
pusss

En helt vanlig måndag.

Ja, det är precis vad det är.. man kommer till skolan, sedan far man hem och sätter sig här.
Den här dagen har varit ganska bra. Jag är glad för att lärarna verkligen försöker peppa mig, även om det inte alltid går så himla bra. men nu kommer jag iaf få lägga ner lite saker, börja om på nytt kan man säga.. efter allt jag ligger efter i så har dom kommit fram till att det bästa är att skita i sakerna och börja med allt som alla andra i min klass gör..

Jag är trött, jag är ständigt trött.. huvudvärken, stressen, ångesten tar verkligen över.. Och snälla ni, kom inte och säg att ni förstår.. hur kan ni förstå om jag själv inte gör det? Utredning efter utredning.. hjälp mig att komma fram till något.. snälla??  Jag tar en dag i taget, och det kommer jag fortsätta med..varför ska jag tänka på morgondagen när jag ger allt jag har till att klara av dagen som är? SÅ SÄG INTE ATT NI FÖRSTÅR!!

men iallafall, du gör skolan rolig.. du vet inte om det själv, men du gör det.. oftast iallafall! du får mig att skratta..:) Nu ska jag lägga mig under täcket med en film . Kanske somna lite? ;) nää, jag får ju inte.. men jag tror jag måste ändå.. bara lite??

Just de , Jag fick pussa på Nova i några minuter på lunchen också, och det är bara mys <3 <3
Jag älskar denna flicka så otroligt mycket och det kan INGEN ändra på.


Bakisdag!

Gårdagen var hur bra som helst. Jag hade så sjukt kul.
Tack klassen! :)
Idag är jag bakis, och det gillas inte.. jag vaknade kl. halv åtta i morse och då var jag fortfarande full. haha.
men det är sånt som händer.

Idag ska jag kanske till Anna och äta go fika. hennes mamma fyllde år i fredags så jag hoppas de finns något gott kvar till mig :D annars ska jag bara ta det lugnt, ligga under mitt täcke och kolla filmer.  det låter som en perfekt dag tycker jag!

Men nu är jag hungrig, ska gå och göra mig en tacos tror jag, blev sjukt sugen på det.
Och sen vill jag bara säga att jag saknar min fina Nova.! Jättemycket.

Pussss <3


Nu börjar jag om igen!

Nu ska jag äntligen börja blogga igen, min blogg har varit så ful men nu har den äntligen blivit fixad! Sandra fick fria händer och det resulterade i detta, och ja, jag är nöjd! :) Elle och Nova är ju de bästa jag har <3 Tack!
Jag har verkligen saknat det här att få skriva av sig lite , så nu framöver kommer jag att uppdatera OFTA!

Tyvärr känner jag inte för att skriva allt som hänt den senaste tiden, för då skulle det nog bli en hel bok, haha!
nä, skämt och sido. Men jag kan väl iaf berätta att jag fortfarande lever och går i skolan för fullt!
Dock så går inte skolan särskilt bra men va fan, det ordnar sig alltid! ;)

Nu sitter jag hos Ullis, men det är bara jag och mina bröder + Adam här. Jag är barnvakt tills efter middagen, och då ska jag fara på klassfest! det ser jag verkligen fram emot! Jag har som inte gjort något med min klass på fritiden för förra gången var jag ju sjuk. men inte denna gång, :D

Men nu springer Adam runt och lever rövare, så ska sätta honom sysselsatt en stund, ta fram en målarbok och lite färgpennor.

Skriver senare <3


RSS 2.0