Helgens bravader!

I fredags hämtade jag upp Nova hemma hos mamma som bjöd på frukost. Sedan tog jag och Nova bussen hit till mig. Och oj vad vi har haft det kul i helgen, en jäkla massa bus och pussar i massor! har aldrig varit med om att Nova varit så puss sjuk någon gång, och jag kan inte klaga, för Novapussar är det bästa som finns. Sen igår vaknade hon halv 6 så då åt vi frukost och såg lite på Pippi Långstrump för att sedan bege oss till tropikhuset. Nova var väl inte direkt så intresserad, hon var mest rädd för aporna som sprang runt lösa där inne!
På kvällen kom Elle hit, så då blev det massa tjejsnack och godsaker i massor! Och inte bara det, det blev en jäkla massa disk också som jag precis har diskat undan. Men nu har dom åkt hem och jag saknar dom redan. Det blev för tyst.. Men ikväll får jag besök en liiiten stund iaf. Då får jag ha någon att prata med. Har slut pengar på telefonen också så jag kan inte ringa någon heller.. SUCK! Men men, jag ska inte klaga, jag fick rå om min fina Nova en hel helg och jag tror att hon behövde lite fasterkärlek också!
Men imorgon börjar allvaret igen, då är det dags att bege sig till praktiken efter att ha varit sjuk i en vecka. Det känns helt OK förutom att klockan ringer 6 imorgon bitti och ännu tidigare på tisdag då jag måste kliva upp 5. Men sex veckor går förhoppningsvis fort..Skulle vart skönt att ha en praktikplats här i Holmsund men det känns så drygt att börja söka och missa ännu mer dagar. Sen måste jag till banken imorgon också för att fixa lite saker sen vidare till en gammal lärare som ska bjuda på middag ! :) Så då blir det bus med hennes 2åriga son och massa tjejsnack! Sen på tisdag har jag möte på SOC så att jag förhoppningsvis får pengar.
Men nu ska jag ta och fundera över vad jag ska göra ikväll, känner att jag inte har ork till att dammsuga så det får bli på tisdag eftersom jag slutar tidigt då.. eller på onsdag! Hoppas ni har haft en bra helg , för det har jag!!! <3 <3 <3

Helgen!

Jaha, då var denna helg över den också. Jag trivs som fisken i vattnet i lägenheten förutom att jag inte kan sova så bra än. Vaknar hela tiden och kan knappt sova. Men det blir nog bättre med tiden!:) Igår var Anna här hela dagen. Vi satt och pratade massa skit och åt massa gosaker, <3 Det var hur skönt som helst att kunna sitta och prata utan att någon annan hör. Bara att kunna prata i telefon utan att behöva gå ut genom dörren är så otroligt skönt. Så ja, jag trivs!!

Nu ikväll kommer min gamla lärare från bräntis hit också. Hon som alltid stöttade mig under hela högstadiet och som alltid fanns där för mig. Så det ska bli hur trevligt som helst att klunka kaffe och prata en massa strunt:) Sen imorgon kommer jag att stanna hemma från praktiken pga av att jag fortfarande är sjuk, däremot så måste jag in till stan ändå för att gå till skolan och fixa busskort och försöka få tag i SOC så att jag får några pengar i veckan. Sen hem till mor min för att sno lite alvedon och matlådor så jag kan göra lite köttfärssås att frysa in:)
Och jag längtar så otroligt mycket tills på fredag. Då kommer Nova hit och sover hos mig hela helgen <3 <3 Elle kommer hit på lördag efter att hon varit på begravning, så det kommer bli HUUUUR mysigt som helst. Jag har inte umgåtts själv med Nova på flera flera månader och det känns HEMSKT! Så i helgen ska vi bara mysa och äta massa gott, Liiiite måste jag ju få skämma bort min prinsessa? eller hur? Jag kan ju säga till Elle sen på lördag att vi bara åt liiiiite popcorn istället för mycket? Ja,det är nog smartast, eller hur Elle? ;)
Nä . nu ska jag ta och plocka undan disken innan jag får finbesök! :)
Jag älskar dig hjärtat, <3


Flytten är gjort!

u är jag helt slut efter en hel dag med packning och flytt. Men jag älskar min lägenhet och jag tycker redan om personalen som jobbar här. Helt sjukt vad härliga tanter ;) Eller får man säger tanter om 30åringar!?!? Nä, men jag känner att jag verkligen kommer att trivas här. Spelar ingen roll om det är i Holmsund, det går för fan bussar. Och jag skiter i om folk snackar bakom min rygg om varför jag bor här där det finns personal dygnet runt i en lägenhet bredvid. Jag svarar samma sak, JAG behöver det, och det är MIG jag tänker på nu. Det känns som en trygghet att kunna ringa någon som kommer över på 1 minut vilket tid som helst på dygnet. Så det så!!!
Nu är jag helt jävla slut och orkar inte skriva något mer. Jag ville bara uppdatera lite. Nu väntar jag på att få mina pengar så jag kan gå och handla nå käk, börjar bli lite hungrig. Så innan dess kan jag inte hoppa in i duschen och gå och sova som jag önskar! Bajbaj! <3

Väntan!

Är hemma idag från praktiken eftersom denna förkylning valde att komma just när jag skulle börja praktisera. Det är så otroligt typiskt att jag inte ens borde bli förvånad. Men jag var där igår och måste säga att jag aldrig känt mig så välkommen någonstans förr. Barnen är helt underbara och fröknarna likaså. Fick se lite bilder från när jag gick där och det var hur kul som helst. Tänk att jag också varit sådär liten och sprungit runt där och lekt, helt utan vetskap om vad som skulle hända när man blev äldre. Men jag tar dagarna som dom kommer och hoppas att jag är frisk innan veckans slut.
Men nu sitter jag här, och väntar på att SOC ska ringa och berätta om jag får flytta eller inte. Och får jag flytta så blir det troligen innan veckans slut. Och det känns hur jävla bra som helst. Jag har redan sagt till Anna att hon får komma och bo med mig i helgen om det blir som jag vill. :) Men men, som sagt vet jag ingenting försen efter tre någon gång då hon skulle ringa!!!!
Och senare idag ska jag få träffa Ida också, det var längesen och kommer bli hur bra som helst! OM jag inte nu får tillbaka febern, men som jag känner mig nu så känns det bra. Är bara lite snuvig, tillochmed halsonten är borta. Så håll tummarna mina vänner! :)
Men nu ska jag ta och jobba lite på rapporten, skrev aldrig något igår så det är bäst jag gör det nu! Ha en bra dag! Puss! <3
Snart fyller du 9 år också, vad hände med tiden? Nyss var du min lilla bebis!
Mitt liv,  Mitt allt,  Jag älskar dig!

Stark!

Efter att jag pratat med dig i telefon igår så insåg jag en sak. Jag är inte en feg jävel som tänker fly, NEJ, jag är stark och jag ska fixa det här. DU har rätt, JAG ÄR STARK! Jag vet att jag klarar det! Jag har bestämt mig nu, Jag tar lägenheten i Holmsund tills dess att jag får en i stan. Där kan jag börja mitt nya liv. Jag är 19 år nu och ska klara av att ta hand om mig själv. Visst, det kommer finnas folk där som kommer hålla koll på mig, men det blir ändå MIN lägenhet! jag vill inte vänta flera månader på att en lägenhet ska bli ledig är i Umeå, så då bor jag hellre en bit härifrån i några månader!

Jag kommer ju fortfarande vara i stan mycket eftersom jag praktiserar varje dag och börjar jag tidigt någon morgon så sover jag i stan. Och det går ju bussar, så jag kommer fortfarande kunna träffa dom jag älskar!
Jag tror att detta blir bra, vad alla än säger. Jag är säker på min sak denna gång och tänker bara lyssna på mig själv! Nu ska jag gå och göra någon nytta. Puss! <3

Just idag är jag stark, <3






Fredag!

Mötet idag gick jättebra, Jag har världens gulligaste SOCtant! idag disskuterade vi en himla massa om framtiden. jag har några valmöjligheter nu som jag verkligen måste fundera över till på måndag. Jag har absolut ingen aning om hur jag vill ha det, men jag har ju några dagar att tänka.

Jag saknar dig Nova, Du har alltid och kommer alltid varit ljuset i mitt liv. Det var längesen vi två umgicks, bara du och jag! Men det ska det bli ändring på!

Och du, gör inte såhär mot mig,
Det gör bara ont för oss båda.



Ta mig härifrån!

Det är precis det jag vill, härifrån! Jag har sån stor lust att sätta mig på en buss och fara härifrån. Jag vill göra något jag hatar, och det är fly! Fly från alla dessa jävla problem, även om det är så jävla fegt så vill jag det. Jag är så trött och så less. Imorgon kommer SOC hit ut för att prata om alla alternativ som finns just nu. Jag hoppas att vi kommer fram till något som kommer att fungera. För jag orkar inte mer nu, jag orkar inte ta mer skit. Jag har inte gjort något fel, men får ändå ta skiten.. Jag vill inte det.


Jag saknar dig redan, minns du vad vi sa? Tillsammans klarar vi allt.. men det är inte så. Jag är ensam igen, Utan dig vid min sida och det gör ont.



Men nu sitter jag i denna situation och kan inte göra mer än att kämpa. På måndag börjar praktiken och det ser jag fram emot. Jag får göra det jag älskar, jag får ge kärlek till barn som behöver det. Jag får göra barnen glada och det mår jag bra av. I all denna röra så finns det ljusa stunder, och det är när jag får vara med barn! Men nu ska jag gå och läsa igenom praktikpapperen så jag vet vad jag ska göra.

Jag vill också passa på att tacka mina underbara vänner som alltid finns där,
Jag vill tacka lärarna och andra vuxna på skolan för all hjälp och stöd,
Och sen vill jag tacka Dig på soc för att du gör mer än du behöver!
TACK!










RSS 2.0