Ny vecka, nya möjligheter!

Helgen har varit underbar, Jag har varit på Ersboda sen i onsdags. Fredagen blev det filmmys och massa gott och på lördagen blev det massor av bebismys, <3 DET GILLAS! Grattis föresten Sara som fick en liten Isabell igårmorse. Gårdagen var dock åt helvete. En del av den iallafall. Svek är något jag hatar, något som inte borde få förekomma men förekommer ändå. Men tack fina du för att du alltid ställer upp för mig och alltid finns där. Tack för att du får dom negativa sakerna bli något positivt i slutändan. Jag älskar er! <3
Men idag ska jag äntligen få träffa Mamma. Efter ett litet missöde igår fick jag inte komma hem, HAHA! Men nu idag ska jag få träffa henne igen. Har ju faktiskt saknat min mamma! <3 Fast det får vänta tills ikväll, för idag ska jag vara med Anna. det var också längesen och jag saknar ju henne! Man kan verkligen prata med henne om allting! Det gillas också!!
Men nu mina vänner har jag inte tid att skriva mer. Läxorna väntar! bajbaj! <3

Pinsamt !

Jag skäms, ! Och det är otroligt pinsamt! Hur tänkte ni? Sverigedemokraterna i Riksdan? Är ni helt bombade? Jag önskar man fick veta vilka det är som röstat så idiotiskt!!Antingen har ni ingen aning om vad dom står för eller så ville ni bara va "coola".. Och självklart är ni ju rasister och nazister också... Men NI som röstat på dom, kan ni inte förklara för mig hur ni tänkte? Och varför i hela friden ni röstade på dom? SNÄLLA! Även om jag tror att det säkert bara är 1% som kommer våga stå för att dom röstade så idiotiskt. Och jag tror även att 50% ångrar sin röst på dessa rasister!! USCH, ilskan brinner inom mig, DET ÄR VIDRIGT SVERIGE!
Jag har inte lust att skriva något mer... VIDRIGT SVERIGE! Egentligen har jag lust att skriva att jag hoppas ni som röstat på dom får sota för det, men det tänker jag inte göra, för alla har en röst var och alla tycker olika och får rösta på vad dom vill, men ändå, långt inne i mig så vill jag ändå att ni ska få sota för det....HEJDÅ!

fredag!

Nu är det äntligen fredag, Vilket betyder att det är HELG! Veckan har gått riktigt fort faktiskt. Hoppas dom fortsätter rusa iväg ända till jul! :D Helgen kommer att spenderas på Ersboda hos mina fina! <3 Har bestämt att jag ska ta flickorna och baka lite hallonmuffins :) Det lät inte lite gott va?
Mötet idag gick faktiskt över förväntan! Trodde jag skulle få ett nej direkt eller iaf ingen förståelse. Men ack så fel jag hade! Dom kan faktiskt vara ganska bra ibland!
Men nu ska jag passa på att kolla facebook en stund innan nästa lektion börjar. Kanske ska försöka få med Anna till sparken en stund ikväll också, behöver röra på mig lite, har varit så lat denna vecka! Men vi får se vad kvällen har att erbjuda! bajbaj! <3
Du vet väl att jag älskar dig? <3

Torsdag!

Om man hoppas för mycket blir man bara besviken. Men jag vill så gärna att det ska gå vägen imorgon. Att hon kan vara lite positiv och faktiskt tänka på mitt eget bästa. Jag ska ju fixa mig själv nu, och detta kan hjälpa mig! Nu har jag hjälp så många, så det kanske är dags att hjälpa mig själv? Ta tag i problemen istället för att förneka dom och pressa dom längre och längre bort? Så dom sedan kommer tillbaka, större än vad dom var från början? Nej, nu mina vänner, NU är det min tur att må bra!
Veckan har gått fort, och varit helt OK! Dock så avlivade vi vår hund i tisdags, och det kändes inte alls roligt. Men jag tänker på Nova, ALDRIG ska jag låta något ont hända den flickan, ALDRIG! Så förutom tisdag som var en hemsk dag så har veckan varit bra. Jag har varit på alla lektioner i veckan och det känns riktigt nice! eller okej, en lektion försvann.... Men jag är nöjd ändå. Även fast det bara är torsdagmorgon så vet jag att jag inte kommer få nå mer frånvaro denna vecka! :)
Men men, nu sitter jag i ett grupprum på skolan och ska skriva ett grupparbete med Amanda. Så vi ska nog sätta oss och plugga nu! men en sak till, var hos syon idag och pratade med honom om våra -50 poäng som vi har och han sa att det inte var vårat problem utan att syon, rektorn och kuratorn skulle fixa det. Han tyckte att vi skulle ställa lite krav på dom satt vi verkligen får våra poäng. Så det känns riktigt skönt att slippa oroa sig över det! Så på måndag skulle vi gå till rektorn och säga "vad har ni kommit fram till?" hahaha! :P Nä, nu ska jag plugga!
Slänger in en bild på min fina hund, Vila i frid <3

Jag har gjort det igen,!

Japp, nu har jag gjort det igen, Jag har inte skrivit här på ett tag, men Anna klagar så mycket så nu ska hon få ett inlägg, sen ser vi om jag fortsätter skriva några fel eller om jag lägger ner hela skiten! Men vad har nu hänt sen sist? Jag har börjat skejta, jag börjar faktiskt bli ganska duktig nu ;) Annars så har skolan kommit igång igen... Måste faktiskt erkänna att det inte börjat så värst bra. Jag har redan liiite för hög frånvaro men jag vet att jag kommer klara det här! Det är ju faktiskt bara ett år kvar!

Jadu, vad har mer hänt då? Jag är fortfarande väldigt ofta på Ersboda och hänger hos dom coola! ^^ Nämen, man ska ju vara hos dom man trivs med, och jag säger inte att jag inte trivs hemma hos mamma, det gör jag! Jag har världend bästa mamma, men jag behöver ha någon annan än mamma att prata med, och ja.. Sen ett stort plus i kanten är ju alla fina barn som man får kramas med där borta <3
Men nu ska jag berätta något tråkigt, Idag sa jag farväl till min älskade hund som avlivas imorgon :( Han högg mot Nova så självklart kan vi inte ha kvar honom! Jag skulle aldrig låta något sånt hända min fina Nova!  Men det är självklart tråkigt. Han var ju min gosevovve! <3
Nu ska jag gå och duscha, Så jag får skriva något kort imorgon också! Godnatt <3

RSS 2.0