booring!

Idag har jag fått mysa med Nova, vilket uppskattades av oss båda väldigt mycket :) Hämtade henne på dagis och hon vägrade släppa mig när jag skulle ta på henne kläderna. <3 Vi älskar varandra, och det märks!
Nu sitter jag och ser på efterlyst, och efter det ska jag sova.. Är så trött på att inte få sova.. Sen imorgon är det skola igen och sedan helg. Troligen åker jag till min andra guddotter imorgon, vilket kommer bli helt underbart! Längesen jag träffade henne, <3
Och nästa vecka....Då startas en ny utredning på mig... Kommer inte berätta mer förrän jag vet mer själv.. Fick bara ett samtal om att en utredning kommer startas på tisdag?!?!?! Ja, vi får väl se helt enkelt.. Håller bara tummarna på att du är med mig!!! <3
Godnatt och hejdå!!

Sommaren är över!

Japp, Då var sommaren över..
Det har gått fort, så otroligt fort och jag har inte hunnit gjort ett skit! Jobbade hela juni och hela juli så där försvann väl egentligen allt. Sen i Augusti har jag väl bara försökt ta igen all tid med kompisar som jag missat, och med Nova såklart. Men men, jag får se framemot nästa sommar istället , då kommer jag ha mer pengar och kunna göra mer saker!!
Men nu då, vad kommer hända nu i framtiden? Nu går jag ju iaf KOMVUX och läser upp EnB, men vet faktiskt inte om jag kommer orka söka till universitetet direkt efter jul då den kursen är klar. Jag vet inte om jag kommer ha orken till det. Kanske ska man jobba ett tag? Eller är det bättre att egentligen bara tuta och köra med skolan när man redan är inne i det?!?! Jadu, Jag har en del att fundera över vill jag lova..

Men jag mår bra nu, iaf hyfsat. Jag bor kvar i Holmsund och kommer förmodligen stanna här tills jag gått klart KOMVUX.. Jag kämpar på och det är väl det viktigagste. Än har jag saker jag måste ta tag i , men jag är ju på god väg. :) Men nu ska jag lägga mig i sängen och se på en film, har inte sovit många timmar det senaste dygnet så börjar känna mig ganska slut!! Godnatt :)
Jag älskar dig hjärtat, Mer än allt annat,
Fasters finaste stjärna, Du lyser klarast!  <3

RSS 2.0