Lycklig!

Ja, jag känner mig otroligt lycklig ! Jag har haft den bästa sommaren i mitt liv, och än är den inte slut. Semestern var underbar, Anna och hennes familj är underbara. Varje dag hade vi sjukt roligt, även om vi inte hade det bästa vädret. Men måste säga att Göteborg var BÄST! Man träffade roliga människor och arga tyskar, Ja, jag hade det sjukt bra! Men nu har jag varit hemma ett tag, och självklart är borta bra, men hemma bäst. Jag hade saknat alla fina människor så otroligt mycket.

Och vet ni vad, Jag Elle och Nadja har pratat ihop oss nu.. Vi slutar röka den 1a september och varje månad så lägger vi bort MINST 500 kr! Sen nästa sommar drar vi till Bulgarien. Det blir att boka sista minuten och sen leva livet! Jag som aldrig varit utomlands taggar redan nu, fast det gör nog dom också. Blir så när man planerar ett år tidigare, ;P men va fan, det går fort. Först skola fram tills jul, sen lov, sen praktik i 2 månader, sen skola i typ 3 månader, SEN STUDENTEN! och sen åker vi! Så nu blir det att plocka fram sallad och gå ner i vikt så man kan visa sig i bikini nästa sommar ;)

Men nu ska jag leva i nutid, Jag ska ta en dag i taget och tillslut är det min tur att äntligen få må bra och känna att livet är underbart, min tur att få vakna upp på morgonen och känna att jag lever! Jag har slutat dricka alkohol, ska snart sluta röka och då ska jag börja ta hand om mig istället för att förstöra för mig med massa nikotin och alkohol! Dricka kommer jag inte göra försen jag fyller 20 och det är ju 1 år kvar. :)

Nu sitter jag i Sörmjöle hos mina bröder. Jag har saknat dom eftersom jag inte träffat dom på hela sommren. Så jag har varit här sen i tisdags och åker inte hem försen på söndag. Imorgon eller på lördag ska vi göra tårta och fira mig eftersom jag fyller år på tisdag, men då kunde dom inte komma. Så vi firar mig då. och på lördag ska jag vara barnvakt åt hela högen hela kvällen så då blir det mys med massa gott. Har redan hunnit baka en himla massa gott så det är bara godiset som saknas ;)

Men nu har jag skrivit långt , så nu ska jag ta och spela lite spel och vinna över mina bröder! men hoppas alla har en bra sommar, för det har jag! <3 <3 <3

Semester, <3

Nu har vi varit i Göteborg sen i måndags, tågresan gick bra förutom att det var så sjukt varmt. men man fick iallafall några timmars sömn. Vi har haft det riktigt trevligt, varit på Lotta på liseberg, och även åkt en massa.. Vi vann 2 kg choklad också haha! sen har vi shoppat! Fast jag har inte shoppat så himla mycket, 3 linnen, 1 klänning, 3 trosor och 1 bh. men än är jag inte klar. Idag åker vi till Ullared och där lär det gå pengar ;)
Inatt sov vi i husvagnen, så nu sitter vi på campingen och ska strax börja packa ner allt och sätta oss i bilen. jag vet fortfarande inte när vi kommer hem men jag gissar på kanske 2 veckor? jag saknar alla där hemma och hoppas vi ses direkt jag kommer hem <3 Nu ska jag gå på toaletten och borsta tänderna! HA DET BRA I UMEÅ!

dikter från förr..

Hittade en del dikter som jag skrev när jag var på botten.. haha!
Ångest, kan du försvinna? 
Jag vill inte vara din vän.
Du gör inget annat än förstör, 
förstår du inte det?
Du måste sluta göra illa mig, 
det gör ju för ont.

Jag vet, 
Du finns där för mig varje dag,
Du kommer när jag är ensam,
Du är där när ingen annan är det.
Men ångest, 
jag vill inte vara din vän längre,
Försvinn.

__________________________________________________

Ni sitter där uppe och skrattar,
jag hör det,
jag vill också skratta,
men det ni inte vet,
är att jag sitter där nere på mitt rum,
med rakbladet i min hand och gråter.
Samtidigt som ni skrattar åt nå skämt,
så skär jag,
nya och nya sår,
hela tiden.

Jag vill känna att jag lever,
att jag finns..


___________________________________________________________

Jag faller som ingen annan , 
livet har ju nu rastat samman .
jag är inget utan er , det ni ser av mej 
när jag står och ler , 
slutat tro , slutat finna hoppen , 
för det slutar alltid att man alltid kommer ner till botten ,


___________________________________________________________

Jag sitter på takkanten,
med fötterna dinglande.
Jag ställer mig upp,
"livet är ingenting för mig".
Ett litet kliv och jag finns inte mer.
Där nere står min vän och skriker,
Jag vet hur ont det gör när någon sviker.
Orden "Jag älskar inte dig" ekar
i mitt huvud. 
Just när jag tänker ta det sista klivet
blundar jag och ser min lillebrors
ledsna ögon.
Jag backar några steg och klättrar sedan ner.
Lillebror, du räddade mig.


____________________________________________________

Men nu är det över, Nu är det min tur, Jag klättrar som aldrig förr och tänker stanna på toppen, I resten av mitt liv! <3

Imorgon , <3

Imorgon säger jag hejdå Umeå , Det kommer bli sååå skönt! Ingen är så taggad som jag just nu! Håller på att packa men är fortfarande långt ifrån klar, men har ju faktiskt hela dagen på mig imorgon också.:) Men jag kommer sakna vissa människor här hemma så himla mycket, 3 veckor (om inte mer) är lång tid! Men jag ska ända njuta av varje minut där nere, <3
Och när jag kommer hem, då ska jag ta tag i mitt liv! Nu när jag fått lite hjälp på traven så blir det säkert lättare. Om ett år, då ska jag älska mitt liv och älska att vakna upp på morgonen, då ska jag njuta! Men nu ska jag vara social med Annasöt! Skriver mer imorgon! <3

3 dagar kvar, <3

Sen bär det av, äntligen! Idag var jag på möte, det gick bättre än väntat kan jag lova. Men nu blir det roligare att se hur många vänner man har kvar sen. Kommer vara nykter i ett helt år nu! haha, bara tanken på det får mig att skratta :P Men har man bestämt sig så ;)  Nu idag blir det bara att ta det lugnt. Blir nog en tripp ner till stan sen med fina människor! :) Men nu ska jag lägga mig i soffan ett tag och hoppas huvudvärken släpper lite. Hej svejs <3


Packa!

Gårdagen var bra, Anna och Cassandra kom till mig och vi hade det mys! Dock så är jag full i myggbett efter en promenad i det vackra vädret. Och nu har jag precis städat mitt rum, vill ju komma hem till ett välstädat rum och renbäddad säng när jag kommer hem från Göteborg och alla de andra ställena vi ska till. Har precis fått veta att vi nog kommer vara borta längre än 2 veckor så det blir NICE! visst, kommer sakna massor av människor här i Umeå, men jag behöver detta! Får iaf ta med ett kort på mamma och ha bredvid sängen ;) Är 18 år och aldrig varit borta längre än en vecka från min mor! :]  Jag är en mammagris!
Men nu måste jag nog börja med packningen. Sen kommer Anna hit och då ser vi vad som händer. sola kanske? bada? Ja, jag vet inte. Och ikväll åker jag till Ersboda och umgås med dom fina människorna där. Sen måste jag få träffa Elle och Nova innan jag åker . För 3 veckor är lång tid, det händer mycket på den tiden, så nu måste jag krama och pussa dom för tre veckor framåt och det kan ta tid ;)
Just idag mår jag bra, just idag är jag stark, <3




<3

Jag kan inte förstå det, jag åker snart! Det är inte ens en vecka kvar, kan ni förstå? Jag kommer äntligen få slippa UMEÅ! Visst, borta bra men hemma bäst. Men ibland måste man ju komma bort också. Lämna problemen hemma bara för några veckor. Jag har bestämt mig nu , När jag kommer hem så ska jag ta tag i det här nu, Jag känner själv att det gått för långt.
Men nu, nu ska jag bara njuta. Varje dag ska jag njuta av detta underbara sommarlov. Sluta deppa och börja peppa! Eller hur? ;) Ikväll var jag med fina vänner och badade och grillade, imorgon fyller Jocke 40 och då blir det kakor hela dagen, och på kvällen mys med musik med Anna och Cassandra:) DET är sommar för mig, att umgås med människor som får MIG att må bra.
Men nu måste jag duscha , jag luktar grillrök och det stinker! Så nu blir det att lyssna på musik ett tag och sedan duscha.. PUSS!

Sommar <3

Det är med bra människor som man mår bäst, <3
Nu taggar vi sommar och sol och massor av godsaker, <3

6 dagar kvar, HEJDÅ UMEÅ!

Äntligen!

Nu förstår ni mina vänner, Jag har fått sommarlov! Jag klarade det!!! Egentligen så känns det lite tråkigt att lämna mina fina barn på dagis, men jag behöver sömnen, lugnet och få åka härifrån. Det var jobbigare än jag trodde att säga hejdå till barnen, men det är ju faktiskt inte farväl, jag kommer ju troligen att praktisera där efter jul. Och vem vet, nästa sommar kanske men kan söka jobb där? Dom säger ju att dom trivs med mig och att dom verkligen har behövt mig dessa veckor.. Det känns jättebra att höra eftersom jag faktiskt känner sig att jag varit behövlig. Vissa dagar har jag fått tagit hand om barnen själv eftersom det funnits massa andra saker fröknarna skulle göra och vissa har varit sjuka. Men jag tycker det bara är kul. Dom ser mig som en fröken och lyssnar på mig. Kommer sakna er, mina fina barn, :)
Men nu ska jag njuta, varje dag ska jag njuta av ledigheten innan skolan börjar igen. Idag är det bara 9 dagar kvar innan jag och bästa Anna sitter på tåget ner mot Göteborg. Jag kan inte förstå det riktigt. Vi började redan i vintras prata om detta, men att drömmen skulle bli sann, det trodde jag verkligen inte. Men snart gumman, då drar vi och lämnar alla problem hemma. Dom får jag ta tag i då jag kommer hem igen. På torsdag ska jag på ett möte, och jag hoppas att jag får svar på en gång, så jag slipper vänta och vänta och vänta.. Dock så tror jag inte att jag kommer få svar redan på torsdag. Skulle vara skönt att veta så jag slipper tänka på det på semestern. Jag känner mig själv och får jag inget svar så kommer jag sitta och älta det varje kväll, tänka på vad jag skulle sagt och inte sagt... Men det löser sig det också.
Imorgon fyller min bror år, Min äldsta bror alltså, han fyller 23. Så imorgon blir det att åka på middag hos honom och Maria. Hoppas bara lillskruttan kommer dit ett tag också. Lite Novamys är ju faktiskt aldrig fel. <3 Men det blir nog bra det. Grillad mat och tårta är ju aldrig fel, ;) Men nu ska jag gå och packa ner lite kläder, för i helgen är jag på Ersobda. Så kommer för första gången på många år strunta i Wheels :O Men känner inte alls för att dricka och bilar är väl inte min grej. Det är väl just det där med att dricka och det sociala som lockar, men nä.. I år blir det lugnt. Blir nog en bra kväll ändå ska ni se!
Nu ska jag gå ut och röka, och njuta av sommarlovet! haha, puss <3

RSS 2.0