Helgens bravader!

I fredags hämtade jag upp Nova hemma hos mamma som bjöd på frukost. Sedan tog jag och Nova bussen hit till mig. Och oj vad vi har haft det kul i helgen, en jäkla massa bus och pussar i massor! har aldrig varit med om att Nova varit så puss sjuk någon gång, och jag kan inte klaga, för Novapussar är det bästa som finns. Sen igår vaknade hon halv 6 så då åt vi frukost och såg lite på Pippi Långstrump för att sedan bege oss till tropikhuset. Nova var väl inte direkt så intresserad, hon var mest rädd för aporna som sprang runt lösa där inne!
På kvällen kom Elle hit, så då blev det massa tjejsnack och godsaker i massor! Och inte bara det, det blev en jäkla massa disk också som jag precis har diskat undan. Men nu har dom åkt hem och jag saknar dom redan. Det blev för tyst.. Men ikväll får jag besök en liiiten stund iaf. Då får jag ha någon att prata med. Har slut pengar på telefonen också så jag kan inte ringa någon heller.. SUCK! Men men, jag ska inte klaga, jag fick rå om min fina Nova en hel helg och jag tror att hon behövde lite fasterkärlek också!
Men imorgon börjar allvaret igen, då är det dags att bege sig till praktiken efter att ha varit sjuk i en vecka. Det känns helt OK förutom att klockan ringer 6 imorgon bitti och ännu tidigare på tisdag då jag måste kliva upp 5. Men sex veckor går förhoppningsvis fort..Skulle vart skönt att ha en praktikplats här i Holmsund men det känns så drygt att börja söka och missa ännu mer dagar. Sen måste jag till banken imorgon också för att fixa lite saker sen vidare till en gammal lärare som ska bjuda på middag ! :) Så då blir det bus med hennes 2åriga son och massa tjejsnack! Sen på tisdag har jag möte på SOC så att jag förhoppningsvis får pengar.
Men nu ska jag ta och fundera över vad jag ska göra ikväll, känner att jag inte har ork till att dammsuga så det får bli på tisdag eftersom jag slutar tidigt då.. eller på onsdag! Hoppas ni har haft en bra helg , för det har jag!!! <3 <3 <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0